FØR DU BEGYNDER: GODT STYR PÅ DATING BASICS

Okay mænd, du er endt i singleklubben igen, og du er på udkig efter kærligheden. Ingen grund til at fortvivle, vi har alle været der. Første skridt til at komme tilbage i dating spillet er at forstå dating basics.

TAKE IT SLOW, BUT SURE

Nøglen til dating er en simpel balancegang; vis interesse uden at være for ivrig. Initiativ er drivkraften, men den skal bruges varsomt. Der er ingen præcise regler for, hvor ofte du skal skrive, eller hvor hurtigt du skal svare på en besked, men det gælder om at finde en naturlig rytme, hvor i begge føler jer trygge.

SØRGER DU FOR “KEMI”

Kemi er vigtigt i enhver relation. Er gnisten der? Kan i tale sammen? Deler i interesser og holdninger? Hvis du føler at I fungerer godt sammen, så bring det op på et passende tidspunkt og vis din gældende partner, at du er interesseret i at lære hende bedre at kende.

SMALL TALK VS. THE REAL DEAL

Der er intet mere akavet end pinlig stilhed på en date. Sørg derfor for at øve din smalltalk. Men husk, at det handler om at bane vej for ægte samtaler. Vis interesse i hende som person og åbn op omkring dig selv.

KROPSSPROG: EN SUBTIL, MEN AFGØRENDE FAKTOR

Tag dig tid til at forstå kropssprog. Gestik og mimik fortæller en del om personen foran dig. Et dybere blik kan ikke kun forbedre din datingoplevelse, men også give dig indsigt i din egen kommunikation.

BEHANDL HENDE SOM EN DAME

Det er vigtigt at huske, at uanset hvor uafhængige og stærke kvinderne i dit liv er, sætter alle pris på at blive behandlet som damer. Håndtere tingene med respekt og omtanke.

DING MATCH FOUND

Når du til sidst rammer sømmet på hovedet og finder den rette person, behøver du ikke at trykke på speederpedalen. Tag dig god tid og husk, at det bedste i dating er rejsen, ikke destinationen.

Vi håber, du har hentet lidt inspiration og motivation til at hoppe ud i datingverdenen. Husk, at være dig selv er den bedste version, du kan være, både for daten og for dig selv. God datingtur!


Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *