Den første date: Tilgang og forberedelse

Lad os düse direkte ind i forberedelsen til den første date. Den er vigtig, da det er jeres første møde, og du har én chance for at komme godt fra start. Husk hovedreglen: Du skal være dig selv. Det betyder selvfølgelig ikke, at du kan dukke op i dine ældste joggingbukser og en ketchup-findlet T-shirt. Overvej, hvad du vil signalere med dit outfit.

Det rigtige sted at mødes

Valget af det rette sted kan spille en stor rolle. Et populært valg er en café, der er normalt massevis af mennesker, og stemningen kan være ret afslappet. Kaffe er det foretrukne valg af drikke, da det holder samtalen igang, men man bliver ikke dødsyg som ved en flaske vin.

Beskrivelse af personlighed

Det er essentielt at vise din personlighed på en autentisk måde. Det handler ikke om at prøve at tilpasse sig til, hvad man tror, den anden person vil synes om. Det vil kun lede til skuffelser i det lange løb. Vær ærlig, uden at være for direkte. Den første date er ikke tidspunktet, hvor du skal læsse alle dine problemer ud.

Lyt, nik og smil

En meget betydningsfuld, og ofte overset, del af en succesfuld date er evnen til at lytte. Det sender signaler om, at du er interesseret i, hvad den anden person har at sige. Derudover er smil et universelt tegn på venlighed og åbenhed.

Hold samtalen igang

Samtalen er nøglen, så prøv for alt i verden at undgå pinlig stilhed. Det handler ikke om at fyre den ene morsomme historie af efter den anden, men om at stille spørgsmål og vise interesse for din date. Husk dog at undgå alt for personlige eller følsomme emner på den første date.

Den gode afslutning

Slutningen af daten er mindst lige så vigtig som starten. Sørg for at afslutte på en positiv note. I stedet for at lade tvivlen om, hvornår eller om I skal mødes igen fylde, så vær direkte. Hvis daten gik godt, og du gerne vil se personen igen, så sig det!

Din guide til at date, hvis det ikke har været i spil i et stykke tid

At komme tilbage på datingmarkedet kan være skræmmende, hvis du har været ude af spillet i noget tid. Men frygt ej, revolutionen inden for dating-apps har gjort det nemmere og mindre skræmmende at komme igang igen. Læs vores guide til de mest populære dating-apps på markedet, og find den der passer bedst til dig.

Dating skal være sjovt

Husk på, at dating skal være sjovt! Selvom moderne dating kan synes kompliceret og overvældende, er det vigtigste at have det sjovt og se det som en måde at lære nye mennesker at kende. Hvem ved, måske møder du din næste store kærlighed. Lad ikke frygten for afvisning holde dig tilbage, og husk, at det kun er et spørgsmål om tid, før du finder den rigtige.


Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *