Om Cleean By LouPa

Hej - Og tusind tak fordi du besøger Cleean.dk

Mit navn er Louise, jeg er stifter og ejer af LouPa Gruppen ApS - og Cleean.dk som du besøger lige nu. Jeg er utrolig glad og beæret over at du netop har besøgt MIN webshop, fordi du enten mangler et rengøringsmiddel eller remedier til din rengøring. Det kan også være du blot er inde for at kigge lidt, det er også helt okay - Vi mennesker er nemlig nysgerrige af natur og nogle gange skal vi lige tjekke en hjemmeside ud, inden vi beslutter os for at købe :). Jeg håber dit besøg har været det hele værd, ellers skal du være velkommen til at kontakte mig via mail på hej@Loupa.dk. Så skal jeg gøre mit absolut bedste for at hjælpe dig 🌸

Cleean.dk er en del af LouPa Gruppen ApS som beskæftiger sig med alt indenfor rengøring og service. Jeg valgte i Januar 2020 at lave min egen produktserie, som mine ansatte kan bruge i deres arbejdsdag, men også til salg til private og erhvervs kunder.

I skrivende stund har LouPa Gruppen ApS og Cleean.dk ekspederet over 2800 ordrer i både webshop og fysisk butik.

Shoppens rengøringsartikler

Hvis du elsker rengøringsartikler lige så emegt som mig, så kan jeg garantere dig at du er kommet til det rene paradis. Jeg ELSKER rengøringsartikler lige så højt, som som jeg elsker rengøringsmidler. Der er ikke noget mere fantastisk, end når jeg får nye rengøringsartikler hjem. Jeg kan virkelig ikke vente med at pakke kassen op, og komme i gang med at afprøve dem. 

Kvalitets rengøringsmidler

Cleean.dk tilbyder professionelle rengøringsmidler til private og erhvervs kunder. At bruge de rette rengøringsmidler er alfa og omega for, at din rengøring bliver en effektiv og succesfuld oplevelse!

Cleean.dk tilbyder professionelle produkter som er lavet til et hver formål. Mange af produkterne fås i både en svanemærket udgave og en almindelig. Produkterne er produceret med henblik til erhvervsbrug, men kan naturligvis også benyttes i det private hjem. Cleean.dk sælger til mangefaste kunder, hvilket også sikre den gode kvalitet.

Vælg bla. mellem wc-rens, kalkfjerner, sanitetsrengøring, gulvvask, desinfektion og meget andet.

Hvis Cleean.dk ikke har varen på lager, vil den/de blive bestilt hjem.

Netop tilføjet til øskeliste:
Min ønskeliste
Du ahr netop tilføjet dette produkt til kurven:
Gå til kurv