Sådan får du rustfrit stål skinnede rent igen med stålrens

Er dit rustfrit stål inventar også trist og mat at se på? Ved du ikke hvordan du gør det rent og glansfuldt igen? Eller har du blot lyst til at føje lidt pleje til dit rustfrie stål? Så se med her, hvor jeg fortæller dig, hvordan du får det skinnende rent igen.
- Din rengøringsekspert Louise Pavig

Rustfrit stål er fantastisk smukt og se på, hvorfor det helt sikkert også er derfor at de fleste køkkenleverandører tilbyder det i deres sortiment.

Herhjemme har vi både rustfrit stål på vores to ovne og vores armatur i køkkenet, og det er helt sikkert ikke sidste gang, vi skal have det i vores i inventar. JEG elsker det rå look og synes at det binder vores ellers meget kliniske køkken sammen på en blød og behagelig måde.Og ved jævnligt vedligeholdelse og rengøring ser det altså bare mere indbydende og lækkert ud. 

Jeg rengøre og vedligeholder vores rustfrie stål min. 1 gang om ugen eller når jeg kan se det begynder, at blive mat og snusket at se på. For mig er det vigtigt at mit køkken er rent og indbydende at se på, det er jo trods alt der jeg står og laver mad til dagligt. 

Vil du også opfriske dit stål ligesom jeg? Så tag et kig her.....

Step 1.

Sørg for at fjerne det mest genstridige snavs med et afrensende produkt først.

Step 2.

Spray lidt stålrens på den flade du ønsker at rense/pleje. Brug en fnugfri klud evt. en microfiberklud, til at arbejde stålrensen rundt i cirkler. Se min video på YouTube HER

Step 3. 

Tør efter med en ren klud. 

Voila - Du har nu behandlet dit rustfrie stål. Jeps, du læste rigtigt - SÅ enkelt og simpelt er det at gøre. Du kan altså på ingen ting, få dit stål skinnende rent igen. Hvad siger du så!

Køb min stålrens her - Normal pris 47 kr.

Brug rabatkode: STÅLSKUR og få -15% rabat

 

 

Af: Louise Panvig 0 kommentar

Del:

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle kommentarer skal gennemgåes inden offentliggørelse

Netop tilføjet til øskeliste:
Min ønskeliste
Du ahr netop tilføjet dette produkt til kurven:
Gå til kurv