0

Din kurv er tom

Hvordan rengøre jeg stegflæsk holder?

af Louise Panvig juli 19, 2020 1 min læsning

Hvordan rengøre jeg stegflæsk holder?

Hej alle sammen :) 

Den anden dag fik vi stegt flæsk på grillen og jeg brugte selvfølgelig de populære flæske holdere, som kan købes her. Hvis i ikke har sådan et fint sæt, så er det absolut et must have til ens grill sortiment :D 

Nå men om alting er, så skulle de her flæske holdere jo gøres rent - og så i kan se på før billedet, så var de fyldt med madrester, fastbrændt fedt og sod. Normalt er dette ikke til at få af, uden stor brug af knofedt. 

Men jeg tænkte - Hey, det kan min ovnrens da klare og så er jeg fri for at stå og bruge de armmuller, jeg nu ikke har. 

Det virkede helt som forventede, mine flæske holdere blev helt rene igen og de er nu klar til brug igen.

Sådan gør du

Step 1: Læg dine flæske holdere på et underlag, som kan tåle kemi - jeg brugte bare vores håndvask i køkkenet. 

Step 2: Spray Ovnrens No°3 på alle riller og sider. 

Step 3: Pak flæske holderne ind i en pose, luk posen helt tæt.

Step 4: Lad holderne ligge i den tæt lukkede pose i 1-3 timer, alt afhængigt af hvor slemme de er, mine lå i små 2 timer. 

Step 5: Tag holderne ud af posen og skyl dem godt efter med rent vand, tag så en svamp eller børste og skrub stille og roligt de sidste madrester og fedt af. 

 


Efterlad en kommentar

Kommentarer vil blive godkendt, før de vises.