Sådan tager du mundbindet på
Når du skal tage din maske på, skal du sikre dig, at du vender mundbindet med den rigtige side indad.
Mundbind som forhandles på Cleean.dk er ansigtsmasker med 3 lag. Denne type maske filtrerer bakterier og partikler med mere end 99% effektivitet. Mundbindene har smarte elastikker i hver side, som bruges til at, sætte masken fast omkring ørerne, så du slipper for at skulle binde stramme snore omkring hoved og nakke. Mundbindet er lavet så komfortabelt som muligt, samtidig med at det effektivt beskytter mod smitte. 
BEMÆRK VI ANBEFALER HYPPIG SKIFT AF MASKE.
Et mundbind til bakterie og partikel-filtrering er ikke beregnet til at beskytte mod voldsomme væskestænk, og du bør derfor skifte til et nyt mundbind, hvis mundbindet bliver vådt eller fugtigt. Smid det brugte engangsmundbind i en lukket skraldespand og vask eller desinficér derefter dine hænder grundigt, inden du tager det nye mundbind i brug.

Er mundbind og masker sikre at bruge?

Som udgangspunkt kan et mundbind være med til at sikre, at der skabes et slags filter mellem mund, næse samt resten af omverdenen, hvor bakterier og helt små partikler ikke kan slippe igennem. Det betyder, at du som smittebærer af virus eller bakterier er i lavere risiko for at smitte dine medmennesker, da størstedelen af partiklerne og bakterier vil blive fanget af mundbindet.
Både patogene bakterier, der kan give infektioner og virus, der kan give en række sygdomme som feks. influenza. Et mundbind eller en ansigtsmaske kan dog aldrig med garanti beskytte 100% mod smitte.

Sådan bruger du et mundbind korrekt

For at være sikker på, at din maske eller dit mundbind beskytter bedst muligt, er det vigtigt, at du anvender det korrekt. Ellers kan mundbindet ende med at blive en ny kilde til smitte, da det kan blive inficeret med virus eller bakterier.
Inden du tager fat i din maske, bør du desinficere dine hænder grundigt med håndsprit eller en håndvask med vand og sæbe, så du ikke inficerer masken, allerede inden du tager den på eller rører ved den for første gang.

Sådan tager du mundbindet på

Når du skal tage din maske på, skal du sikre dig, at du vender mundbindet med den rigtige side indad. Find herefter den bøjelige metalstrip langs maskens kant, som skal sikre god pasform omkring din næseryg. Metalstrippen fungerer som en slags næseklemme, som sørger for, at der ikke er mellemrum mellem næse, huden og mundbindet. Form nu metalstrippen om næsen, så den følger formen på din næse og sidder godt til.
Når næseklemmen er tilpasset, tager du øreelastikkerne rundt om dine ører, så masken holdes på plads og ikke glider væk fra mund- og næseregionen.
Tag fat om den nederste kant af masken og hiv nedad, så lagene folder sig ud og masken dækker både næse, mund og hage.
Af: Louise Panvig 0 kommentar

Del:

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle kommentarer skal gennemgåes inden offentliggørelse

Netop tilføjet til øskeliste:
Min ønskeliste
Du ahr netop tilføjet dette produkt til kurven:
Gå til kurv